O nama

Poduzeće Stanić d.o.o. bavi se ugostiteljstvom, proizvodnjom kolača i tijesta. Nalazimo se u Vinkovcima, ali su naši proizvodi i usluge zastupljeni i dostupni po cijeloj istočnoj Slavoniji. Kao sestrinska tvrtka trgovačkog lanca Boso, proizvodi poduzeća Stanić su najviše zastupljeni u trgovinama Boso i NTL. Vrijednosti koje odlikuju Stanić d.o.o. proizvode jesu tradicija, izvrsnost i prepoznatljivost. Zbog vlastitih tradicionalnih receptura, Stanić d.o.o proizvode i usluge korisnici svrstavaju u proizvode visokog povjerenja i rado im poklanjaju svoju vjernost. Inovacije u razvoju novih okusa sa spojem tradicije dio su Stanić d.o.o. poslovnog usmjerenja. Naša Medena pita dobila je priznanje za vrhunsku izradu i doprinos preferiranju slavonske i hrvatske slastičarske baštine, a vrlo smo ponosni na naš kremasti kolač Fantazija, koji je osvojio Zlatnu medalju za vrhunski proizvod i kvalitetu.

NAŠA MISIJA
Uživajući višegodišnje povjerenje zajednice od osnutka 1996. godine, pa sve do danas, naša misija ostaje nepromijenjena u nastojanju stalnog povećanja kvalitete proizvoda i širine asortimana nastojimo zadovoljiti istančane potrebe naših kupaca za kvalitetnim proizvodima i uslugama. Naša misija je Vaše zadovoljstvo, kreirajući proizvode koje svojom savršenošću usrećuju, obogaćuju i osvajaju Vas i Vaše bližnje.

NAŠA VIZIJA
Koristeći iskustvo i znanje naših djelatnika i tehnologa te stalnim ulaganjem u kvalitetu, kompetentnost i inovativnost postati prepoznati partner na regionalnom tržištu u području pružanja usluga. Poduzeće Stanić d.o.o. vidimo kao snažnu prehrambenu industriju koja je svojom bogatom ponudom uvijek korak ispred drugih, spremna zadržati konkurentsku prednost u regiji i osvojiti nova tržišta i na taj način ostvarivati zajedničke ciljeve svojih djelatnika, vjernih i zadovoljnih potrošača, poslovnih partnera, kao i šire zajednice.