Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

O nama

Tvrtka Stanić uspješno posluje na hrvatskom tržištu. Novim ulaganjima kroz projekt „Stanić – Snaga nove energije“ fokus i usmjerenje stavljamo na energetski učinkovito poslovanje i uvođenje obnovljivih izvora energije u kontekstu ekološke osviještenosti.

EU projekt

Projekt “Stanić – snaga nove energije“ ukupne je vrijednosti 2.427.431,92 kuna. Za navedeni projekt ostvarili smo 1,5 milijuna kuna bespovratnih potpora iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Predmetni projekt odobren je za sufinanciranje u okviru natječaja „Povećanje energetske učinkovitosti i korištenja obnovljivih izvora energije u uslužnom sektoru (turizam, trgovina)“.

Projekt je usmjeren na energetski učinkovito poslovanje i uvođenje obnovljivih izvora energije u kontekstu ekološke osviještenosti i opredijeljenosti odgovornih osoba tvrtke prema poslovanju koje će doprinijeti interesima zajednice u smislu zaštite okoliša i održivog razvoja. Projekt “Stanić – snaga nove energije“ uključuje izgradnju fotonaponskog sustava za proizvodnju električne energije koji imaju brojne prednosti kao što su: sunčeva energija (iradijacija) je besplatna i praktički neiscrpna, tehnologija pretvorbe energije je čista, visoka pouzdanost, mali pogonski troškovi i dugogodišnji vijek trajanja fotonaponskih modula. Projekt će rezultirati štednjom isporučene energije energetski troškovne cjeline (Energetska učinkovitost) za 4.440,58 kWh, povećanjem udjela OIE u bruto konačnoj potrošnji za 342.940,62 kWh te smanjenjem emisije CO2 za 114.756,34698 t/god.

Razdoblje provedbe projekta predviđeno je od 26.2.2019. do 30.6.2021.

Kontakt

ADRESA

Hansa Dietricha Genschera 22 D, 32 100 Vinkovci, Hrvatska

KONTAKT OSOBA

Tomislav Filić

TELEFON

+385 91 4209 187

EMAIL

tomislav.filic@boso.hr

Pišite nam

Slanjem poruke prihvaćate ova pravila o zaštiti privatnosti i načinu na koji koristimo Vaše osobne podatke.