AKCIJA SVATOVSKIH KOLAČA, ZA NARUDŽBE VEĆE OD 150 KOM CIJENA PO KOLAČU 2,09kn.
 
ZA KOLIČINE OD 1200+ kom SVATOVSKIH KOLAČA, POKLANJAMO POPUST OD 1000 kn NA MLADENAČKU TORTU!
Sale za svatove
Sale Barun Trenk - Boso

BARUN TRENK

Sale «Barun Trenk» nalaze se u Ulici Stanka Vraza 13a u Vinkovcima (kod tehničke škole). Mogu se prilagoditi bilo kojem broju uzvanika (na raspolaganju su vam tri sale maksimalnog kapaciteta do 1100 uzvanika), pružamo uslugu kompletnog aranžmana (hrana, piće, kolači, cvijeće...), dok o uređenju sala odlučujete sami.
 
Nudimo usluge izrade pozivnica i zahvalnica, pomoć pri organizaciji i korisne savjete, usluge cateringa, vatromet, ukrašavanje balonima i cvijećem...

Jelovnik se sastoji od probranih jela domaće i strane kuhinje, te bogatih švedskih stolova.

Sale «Barun Trenk» osim za svatove iznajmljujemo za razne vrste prigoda, poslovne ručkove, maturalne zabave,  razne proslave, seminare, konferencije i sl.


SALAŠ TENASalaš Tena

«Salaš Tena» nalazi se na periferiji grada Vinkovaca, u čemu je i njegova prednost i posebnost, jer to je u gradu jedini prostor ovakvog uređenja. Salaš je mjesto u prirodnom okruženju  gdje možete zabilježiti svoje najljepše trenutke poput pričesti, krizmi, momačke večeri, obiteljskih roštilja i sl. Prostor je idealan za okupljanje i druženje vaših zaposlenika tj. "team building", te su ga za tu namjenu koristile mnoge tvrtke uključujući i našu.
 
U sklopu salaša nalazi se zabavni park za djecu i teren za boćanje, a planira se i izgradnja teniskog terena.
U uređenje «Salaša Tena» uloženo je  mnogo vremena i truda jer sve zgrade koje se nalaze na salašu  su originalni primjerci drvene građe koji su preneseni iz raznih dijelova Slavonije kako bi se očuvala autohtonost slavonske ravnice.